Antwerpen, 2019

PLAN JE GRATIS COACHING SESSIE OM SNELLER KLANTEN TE KRIJGEN EN LAAT ONS JE HELPEN JE STRATEGISCH PLAN TE BEHALEN

Dit AANBOD is GRATIS te ontvangen

Als je in 6 maanden wil bereiken waar anderen 5 jaar over doen

3 DINGEN DIE VOOR MIJN SUCCES GEZORGD HEBBEN EN MIJN KLANTEN IN HELE KORTE TIJD GEHOLPEN HEBBEN HUN SUCCES TE CREËREN

Screenshot 2019-09-10 11.53.01

NOODZAAK een COACH te hebben

Ik geloof dat iedereen een coach nodig heeft, omdat we in de eerste plaats geloof van coaches moeten lenen totdat we het geloof zelf hebben ontwikkeld.

Als je eerlijk naar jezelf bent, zelfs nu is dat zeurende stemmetje in je hoofd die zegt: ‘Ik ben niet goed genoeg, dit kan ik nooit, ik heb de skills niet of ik kan niet leven van wat ik het allerliefste doe.’

2

Breid je huidige PROGRAMMA’S en je WORKSHOP offer uit

In onze coaching sessie, zullen we al jouw middelen analyseren en omzetten naar content die aan iedereen te verkopen is. Het grootste probleem dat coaches nu hebben is dat ze niet weten hoe ze hun kennis kunnen converteren naar assets die voor hun werken.
Wij werken volgens het Inge Rock 3D ‘creatie programma filosofie’ dat van levensbelang is voor jouw succes.

  1. DEFINE = DEFINIEER
  2. DESIGN = ONTWERP
  3. DEPLOY - LANCEER

Deze 3 stappen zullen een grote gamechanger voor jouw business zijn.

3

Toegang tot SALES en MARKETING systemen

Je MOET toegang hebben tot marketing en sales systemen en niet slechts toegang hebben. Je hebt ook continu support nodig van iemand zoals ik die consistent alle nieuwe trends in coaching, marketing en sales volgt.

Wat doen we voor jou?

  • we definiëren jouw marketing strategie in 20 minuten coaching. Nu denk je: ‘Inge, tot nu toe had je me, maar zeg... 20 minuten? We doen dit nu al vijf jaar en ik maakte tal van fouten :-). Inmiddels weten ik en mijn team exact wat er komt kijken bij het bouwen van een succesvolle coaching business.
  • We geven je toegang tot onze sales funnels. De funnels die voor ons meer dan EUR 1.000.000,- gegenereerd hebben in de afgelopen 15 maanden, zijn Plug & Play ready gemaakt. Het enige dat jij nog moet doen is de tekst aanpassen. Als je in een Word document kan typen, kun je onze Sales en Marketing campagnes gebruiken.
  • Je krijgt een kopie van onze e-mails die hun waarde bewezen hebben door een vaste, gelijkmatige flow van klanten naar ons Elite Client Program en Inge Rock Certificatie Programma te brengen.

Wanneer we op een hoger niveau met elkaar werken, houd ik niets achter voor je. Alles wat ik weet, mag jij weten!

Ik weet dat je ongerust bent over techniek. Nu, dat zou niet zo moeten zijn! Mijn technisch team is twee keer per week beschikbaar voor je zolang nodig is om je advies te geven, vragen te beantwoorden en je te coachen.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar de manier om je eerste vijf, zes of zevencijferige business neer te zetten; deze mensen, deze community zijn perfect om je dromen te onderhouden en te realiseren.

De meeste mensen worden tegenwoordig aan hun lot overgelaten, moeten alleen vechten, geïsoleerd, eenzaam en niet verbonden met de community die hen helpt en gelooft in hun dromen. Bij ons zul je niet horen: ‘Doe dit niet, je kan dat niet, je kan beter terug gaan naar je oude werk.’

Verbeeld je waar jouw business staat over 6 maanden vanaf VANDAAG

Als je verder wil gaan, dan moet je je vandaag aanmelden en mijn coach en jij bepalen samen of jij de juiste match bent voor onze community. Het is een gratis coaching sessie!

OF

Je bent waarschijnlijk geen fit voor onze community van mensen die de wereld veranderen. Als je een verschil wil maken voor jezelf, je familie, dan is er slechts een ding over wat je te doen staat...

DE GROOTSTE VOLDOENING JE OOIT ZAL ERVAREN ZIJN DE VOLGENDE VIER WOORDEN:

‘JIJ VERANDERDE MIJN LEVEN!’

Indien je dit interessant vindt, gelieve dan het formulier hier onder in te vullen, zodat je ons meer over jezelf of jouw business kunt vertellen.

Je begrijpt dat dit geen programma voor iedereen is. Om deel te kunnen nemen, moet je in jezelf geloven, erg gemotiveerd zijn en moet je resultaten willen neerzetten.