Antwerpen, 2019

"BACK TO SCHOOL" KORTING 25% off

START JE COACHING CARRIÈRE VANDAAG NOG

Dit is het ENIGE programma met LEVENSLANGE support in coaching vaardigheden, persoonlijke groei, programma creatie en branding

Voor ouders - leerkrachten - toekomstige coaches - leidinggevenden - ondernemers

WAT MAAKT DIT PROGRAMMA ANDERS DAN ALLE ANDERE PROGRAMMA'S?

IPADS

1.

LEVENSLANGE toegang en ONDERSTEUNING door mezelf en mijn team

Voor iemand aan een nieuwe carrière begint, of voor mensen hun leven veranderen, is hun meest gestelde vraag in hun geest “Kan ik dit wel?” Bij jou is dat allicht niet anders en dit is wat je moet weten:

Of je een programma koopt van € 150,00 of eentje van € 10.000, indien je niet gedreven bent om succesvol te worden en je niet bereid bent om er alles voor te doen, ben je geld aan het weggooien. Uiteraard is het verlies van € 150,00 iets gemakkelijker te verteren 😉

Wat maakt de garantie op jouw succes dan groter? Support! 

Ik zeg je dit, omdat ik merk hoeveel coaches het moeilijk hebben. Dat is ook de reden waarom ik de coaches die door mijn programma gaan, levenslang support geef.

Je zal steeds op onze steun kunnen rekenen betreffende je eigen persoonlijke groei, je coaching vaardigheden, je eigen branding en het uitbouwen van je coaching praktijk (tenminste als dat de reden is waarom je mijn certificatieprogramma volgt).

Elke uitdaging - zowel  persoonlijk als business - kan je bespreken op de LIVE support calls, tot wel 5 keer per week. Je kan aan de call deelnemen of de opname nadien bekijken, mocht je niet aanwezig kunnen zijn.

2.

Je PERSOONLIJKE GROEI

35% van alle cliënten die onze coaching opleiding volgen, hebben geen intentie om een coaching business te bouwen. Ze doen het omdat ze persoonlijk willen groeien.

Ik heb het programma met één doel voor ogen gebouwd: je persoonlijke groei is minstens zo belangrijk als je coaching vaardigheden. Hoe vaak heb je al gehoord “Ik denk dat deze coach eerst zelf een coach nodig heeft!"

Je kan niet geven, niet teachen, niet leiden en niets van een ander verlangen, dat je zelf niet hebt of doet. Het is mijn intentie om jou te equiperen met een sterke geest, met zelfvertrouwen en met communicatievaardigheden, zodat je alle toekomstige uitdagingen aankunt.

3.

Je COACHING VAARDIGHEDEN

Ja, natuurlijk! Ik ga jou coaching technieken en - vaardigheden aanleren. Ik ga je in verschillende coaching scenario’s zetten, zodat je in de praktijk leert coachen.

Maar laat ons eerlijk zijn, elke coaching trainer doet dat. Wat is dan het verschil? Het verschil is dat het Inge Rock Academy coaching- en mentoring team meer dan 35 jaren ervaring heeft, in het coachen van mensen, op dagelijkse basis. Wij teachen de teachers! 

Als extra aanvulling op de klassieke kennis en vaardigheden, heb ik een unieke toolbox ontwikkeld, opdat je sneller resultaat kunt boeken met jouw cliënten. Deze toolbox gebruiken we in onze coaching sessies, maar je kunt deze eveneens gebruiken in dialoog met je kinderen, met je studenten indien je een leerkracht bent en eveneens met je werknemers.

4.

Bouw een sterk MERK of een BRAND

In de snelgroeiende wereld van vandaag vraag je je af hoe je meer visibiliteit en aandacht kunt krijgen.

Een sterke brand maken is essentieel wat betreft het bouwen van je eigen coaching praktijk of - business.

Mensen vragen me voortdurend “Inge, hoe moet ik starten?"

Wel, je hebt mij gevonden! 🙂

Ik ga je wat beloven. Wanneer wij samenwerken, zal jij weten wat ik weet. We houden niets achter de hand. Wij volgen de nieuwste branding trends, we passen ze toe en we teachen het in ons programma. Dat is waar het levenslang lidmaatschap gigantische waarde oplevert. 

5.

Leer PROGRAMMA'S en WORKSHOPS ontwikkelen

Indien je het echt meent om een coaching praktijk te bouwen, dan is dit het gedeelte dat je erg zal interesseren. Wat toekomstige coaches niet weten - en wat hen ook niet verteld wordt - is dat het één op één coaching model niet gunstig is voor de ontwikkeling van je toekomstige coaching praktijk.

Je kan slechts zoveel uren per dag coachen. Dan is het ook gemakkelijk om dit op maandbasis te berekenen. Ook al wil je vandaag nog tijd voor geld ruilen, er komt een dag dat de nummer één reden waarom jij coach wilde worden, in gevaar komt: je vrijheid houdt op te bestaan.

Wat doe je dan? Je brengt je business naar het volgende level!

Hoe je dat doet?

Ik ga je leren hoe je workshops, trainingen, programma’s en seminars ontwikkelt en leidt, zodat je meer mensen kunt bereiken in minder tijd. Is dat niet geweldig?

Maak je geen zorgen. Je hoeft hier niet meteen mee te beginnen, maar ik wil je wel bewust maken van de mogelijkheden.

Komt de dag dat je wilt groeien, dan zal je geëquipeerd zijn met alles wat je moet weten om je eigen programma’s te kunnen bouwen en om te business naar het volgende level te kunnen tillen.

 

6.

Bouw je COACHING PRAKTIJK

Indien je vandaag een coaching opleiding koopt - waar ook ter wereld - vertelt niemand jou wat de DO's en DON'Ts zijn in het leiden van je eigen coaching praktijk.

Waarom niet?

Omdat ze het zelf niet weten! Ze weten niet hoe je een coaching business bouwt, want hun business is OPLEIDINGEN geven! 

Ik ben eerst een coaching praktijk gestart. Een succesvolle coaching praktijk was de start, voor al de rest. Mensen zeiden me “Inge, ik wil doen wat jij doet."

Vanuit die ervaring heb ik mijn programma gebouwd, omdat coaches uitdagingen tegen kwamen in de bouw van hun eigen coaching praktijk.

Vandaag - meer dan 1000 coaches verder - durf ik te zeggen dat we EEN VAN DE ALLERBESTE PROGRAMMA’S hebben in ons vakdomein.

Die ervaring alleen al, biedt mega veel waarde voor jou en biedt jou eveneens de garantie op succes, op voorwaarde dat je de opleiding au sérieux neemt.

Wanneer we op een hoger niveau met elkaar werken, houd ik niets voor je achter. Alles wat ik weet, mag jij weten!

Ik weet dat je bezorgd kunt zijn over de hoeveelheid lessen die je ontvangt, wanneer je tot mijn Academy toetreedt.

Niet nodig!

Je kunt alles volgen waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Gezien het aantal support dat je ontvangt en het LEVENSLANGE aspect van het programma, is jouw investering in tijd, geld en energie steeds een grote investering in jezelf.

Er is nog één aspect van het progamma dat je niet over het hoofd mag zien. Je komt in een groep van YES mensen terecht. Deze community van mensen gelooft in jouw dromen, doelen en verlangens. Zij zullen je helpen deze te verwezenlijken.

De meeste mensen vandaag worden tegenwoordig aan hun lot overgelaten. Ze moeten alleen vechten, ze zijn geïsoleerd, eenzaam en niet verbonden met de community die hen helpt en in hun dromen gelooft.
Bij ons zul je niet horen: "Doe dit niet. Je kunt dat niet. Je kunt beter terug gaan naar je oude werk."

Beeld je in waar je binnen 6 maanden zou kunnen staan - zowel op persoonlijk als op carrière gebied - te starten vanaf VANDAAG, mochten wij gaan samen werken

Wil je graag verder gaan, dan stel ik voor dat je je aanmeldt bij mijn coach. Jullie gaan samen bepalen of jij de juiste match bent voor onze community. Het betreft een gratis introductiesessie!

DE GROOTSTE VOLDOENING DIE JE OOIT ZULT ERVAREN ZIJN DE VOLGENDE VIER WOORDEN:

‘JIJ VERANDERDE MIJN LEVEN!’

Je begrijpt dat dit programma niet voor iedereen is. Om deel te kunnen nemen, moet je in jezelf geloven, erg gemotiveerd zijn en moet je resultaten willen neerzetten.